5 důvodů, proč se vyplatí využívat služby personální společnosti

Ikona hodin

5 min čtení

Ikona kalendáře

17.12.2020

Ilustrační obrázek autora článku bez fotky

Tým Proplusco

Hledáte si práci a nedaří se vám? Nebo se ztrácíte v příslušných dokumentech, které se týkají nástupu do práce? Nejlepším řešením pro vás může být personální společnost. Je to účinný způsob, jak si najít brigádu nebo dlouhodobou práci. A co je ještě důležitější, veškerá pomoc, kterou vám naše společnost poskytne, je bezplatná.

Ano, je to opravdu tak. V případě, že vám při práci pomáhá naše personální společnost, neplatíte žádný vstupní, administrativní nebo jiný poplatek. Toto je obvykle mýtus, který se traduje již od minulého století, ale v praxi to tak ne vždy funguje. Věřte ale, že pokud naše společnost jednou řekneme, že registrace je u nás zdarma, je tomu opravdu tak?


Naše společnost poskytuje několik benefitů pro vás jako zaměstnance:


Individuální přístup

Ke každému zaměstnanci přistupujeme individuálně. Máte nějaké specifické potřeby související se zákonnými povinnostmi? Ve většině případů Vám dovedeme poradit, nebo Vás nasměrovat. Ukážeme, co a jak je třeba zařídit a na co byste si měli dávat pozor.


Péče o zaměstnance

Každý zaměstnanec je jistým způsobem "náš" a vážíme si ho. Vyslechneme jeho potřeby, jsme vnímavý na změny na trhu a také na výhodnost nebo nevýhodnost různých pracovních nabídek. Pokud je to v našich možnostech, poskytujeme pomoc i při komunikaci se zaměstnavatelem (například změna pracovní směny nebo pracovní doby). V případě, že vám dané místo opravdu nevyhovuje a během procesu to nebylo patrné, pomůžeme vám při možnosti změny pracoviště (pokud takovou zaměstnavatel poskytuje).


Příprava na nástup do zaměstnání

V některých případech zaměstnance řádně připravíme na nástup do zaměstnání. Co to v praxi znamená? Před nástupem do práce si můžete například ohlédnout budoucí pracoviště. Zjistíte tak, do jakého pracovního prostředí nastupujete a poté už vás nebude mít co překvapit. Vyhnete se tak nedorozuměním, zklamání a následnému na rychlo hledání nové práce.


Rychlá pomoc při změně práce

Pokud přes veškerou naší pomoci a "otestování" pracoviště vám z nějakého důvodu práce nevyhovuje, dokážeme vás téměř okamžitě přesunout do jiné práce. Pracujeme s desítkami pracovních nabídek denně. Výhodou pro vás, kromě toho, že nemusíte hledat sami, je i to, že vám takto nevznikne žádné období, kdy by jste byli bez práce a proto se nemusíte hlásit na úřad práce nebo doplácet zdravotní pojištění.


Pomoc při ubytování nebo dopravě

V některých případech můžeme proplatit ubytování nebo zajistit dopravu. Zde se opět vracíme k individuálnímu přístupu, každý případ musíme zvážit samostatně. Prostor na pomoc tu však stále je.


Rozumíme, že hledání práce není jednoduché. Na trhu jsme již více než 21 let a pracovali jsme s obrovským množstvím firem a zaměstnanců. Nezůstávejte v tom sami - budeme váš silný partner při hledání. S námi najdete práci vašich snů. Zaregistrujte se online ještě dnes.

Sdílet článek:

Podobné články

Miniatura titulního obrázku článku
Ikona kalendáře

27.02.2018

Ikona hodin

Ikona kategorií Kategorie: Studenti Zákon

Brigáda při studiu? Mnohokrát to není jednoduché. Existuje však mnoho pozitivních brigád, které studenty lákají k zaměstnání.

Miniatura titulního obrázku článku
Ikona kalendáře

27.02.2018

Ikona hodin

Ikona kategorií Kategorie: Studenti Zákon

Je možné zřetelně nastínit hranici mezi zdravou oddaností k práci a závislostí na ní?

Miniatura titulního obrázku článku
Ikona kalendáře

27.02.2018

Ikona hodin

Ikona kategorií Kategorie: Studenti Zákon

Dobrý šéf by měl splňovat více vlastností. Které to jsou?